DKK 50.999,00
Levering 2-4 dage
Den ultimative landevejscykel i kulfiber og med elektroniske gear. Ja, du hørte rigtigt nok. Emonda SL 7 eTap er uden tvivl den stærkeste landevejscykel inden for sin kategori. Du får blandt andet et 500 Series OCLV Carbon-stel med Ride Tuned-optimerede stelrør, indvendig kabelføring, Flat Mount-skivebremser og 12 mm gennemgående aksel. Forgaflen (Emonse SL Full Carbon) er udført af konisk kulfiberstyrrør med indvendig bremsekabelføring, hvilket tilsammen giver dig minimal modstand på landevejen samt rig mulighed for at ramme hastigheder på et nyt og højere niveau.

De ultralette kulfiberfælge (Bontrager Aerolus Pro 37) består af OCLV Carbon og har en fælgdybde på 37 mm. Der er tale om en professionel landevejscykel, der vejer blot 7,95 kg. Derudover får du en sublim SRAM Force eTap AXS-gearpakke bestående af elektroniske gear, som henvender sig til dig, der ønsker det absolut hurtigste gearskifte på markedet – med hele 12 elektroniske gear. Flat Mount-skivebremserne garanterer dig sikker og effektiv nedbremsning, hvilket underbygges yderligere af de stærke hydrauliske skivebremser (SRAM Force).

Udover alt dette lækre udstyr på cyklen, har den også indbygget wattmåler, så du kan holde øje med hvor mange watt du træder. Chris Froome har blandt andet brugt dette til at perfektionere hans træning de sidste mange år.

Derfor skal du vælge Trek Emonda SL 7 eTap
- Elektronisk gearsystem for det optimale gearskifte
- Indbygget wattmåler
- Ultralet kulfibercykel med Flat Mount-skivebremser
- H 1.5-geometri for perfekt kørestilling.