Før DKK 52.799,00
DKK 41.799,00
SparDKK 11.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig, aerodynamisk racer
2. 2x12-speed Sram Force ASX trådløst gearsystem
3. Sram Force hydrauliske skivebremser

Du lever og ånder for landevejscykling. Du elsker farten. Derfor ønsker du en både let og stærk cykel, som med sin knivskarpe aerodynamik skærer sig gennem vinden. Måske kører du allerede løb? Eller også har du ambitioner om at begynde på det? Måske tager du også på ture til andre lande, hvor der er virkelig stejle op- og nedkørsler?

Hvis du kan genkende dig selv i det ovenstående, så kan det sandsynligvis være en god idé at overveje den nye Èmonda SL7 Disc eTap fra Trek, næste gang, du er på udkig efter en ny landevejscykel. Her får du nemlig en virkelig carbon-raket, som er både let og stærk, samtidig med, at stellet har den rette stivhed. Trek giver i øvrigt livsvarig garanti mod brud på stellet. I forhold til tidligere udgaver af Èmonda er aerodynamikken forbedret kraftigt, hvilket du hurtigt til konstatere, når du tager en tur på cyklen. Den forbedrede aerodynamik er først og fremmest et resultat af de nye, strømlinede rørformer.

Både hjul og forgaffel er naturligvis udført i carbon, så vægten holdes nede. Det er bl.a. derfor, at SL7 Disc eTap er én af de hurtigste landevejscykler, Trek endnu har sendt på markedet. Og det gælder på i fladt terræn og på stegninger.

Gearsystemet er et kapital for sig: Her får du nemlig den 100% trådløse Sram Force eTap ASX 2x12 geargruppe, som giver helt uhørt lette og gnidningsløse gearskift. Slut med gearskift, der ikke fungerer! Desuden leveres cyklen med en Sram effektmåler, som du kan bruge til at gøre din træning mere effektiv.

De hydrauliske Sram Force skivebremser er lette, elegante, og frem for alt effektive!

Trek Èmonda SL7 Disc eTap klarer sig generelt overraskende godt, selv i en prisklasse, hvor konkurrencen er benhård!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: