Før DKK 29.799,00
DKK 24.699,00
SparDKK 5.100,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk carbon-bombe
2. Mange løbsklare komponenter
3. Shimano Ultegra 2x11 geargruppe

Hos Cykler.dk er vi vilde med Emonda-serien fra den amerikanske cykel-gigant Trek! Det er der mange gode grunde til. Uanset, hvilken Emonda, du beslutter dig for, får du nemlig en både hurtig og funktionel racercykel, som giver masser af cykel-glæde for pengene!

Med den lækre SL 6 Disc rykker Emonda´ernes op i klassen for ægte fuldblods carbon-racere. Og som altid gør Trek det godt.
Emonda SL6 er cyklen til dig, der kører mange og lange ture, og som elsker fart og høj komfort. Her er tale om en ultralet cykel, med noget nær perfekt aerodynamik, og hvor komponenterne er af så høj kvalitet, at cyklen sagtens kan begå sig et snart sagt ethvert løb. Ingen stigninger er for voldsomme, ingen nedkørsler for stejle, og ingen spurter for hurtig, når du kører på en Emonda SL6 Disc.

Som noget helt selvfølgeligt giver Trek livsvarig garanti mod brud på det ultralette carbon-stel. Den velkendte full carbon-forgaffel dæmper effektivt vibrationer fra underlaget. Det giver mindre træthed, når der skal køres langt og hurtigt.

Cyklen kører på et par Bontrager Paradigm Comp Tubeless Ready fælge. Brug af tubeless (slangeløse dæk) sparer vægt, og giver en god komfort.

Geargruppen er en 2x11 Shimano Ultegra. Det er et gearsystem, som du skan stole på, så du kan koncentrere dig om at yde dit optimale på cyklen, i stedet for at skulle tænke meget over gearskiftene.

Men hurtighed betyder intet, hvis man ikke kan bremse effektivt, når det er nødvendigt. Og det kan du på en Emonda SL6 Disc. Den kommer nemlig med et sæt stærke og lette Shimano Ultegra hydrauliske skivebremser. Ret meget bedre bliver det næppe!

Uanset, om du skal køre de danske landeveje flade, eller prøve kræfter med bjerg-etaper i Sydeuropa, så er Trek Emonda SL6 Disc en rigtig dejlig cykel, som vi er stolte af at anbefale til vore kunder!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: