DKK 14.399,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Stærk og alsidig gravelbike til budget-venlig pris
2. 1x11-Speed geargruppe fra SRAM
3. Tektro C550 mekaniske skivebremser

Gravelbikes er meget populære her i landet. Og det er bestemt ikke så sært, for der er mange fordele ved at køre på en god gravelbike: De er solide, og kan klare masser af ture på grusstier og lignende. De er hurtige nok til træningsture på landevej. De er ideelle til bike-packeren, der har behov for at medbringe større mængder bagage. Og ikke mindst er en gravelbike et fantastisk valg, hvis man pendler længere distancer til og fra job eller uddannelse.

Og så skal vi heller ikke glemme at nævne, at gravelbikes findes i de fleste prisklasser, så der er noget for ethvert budget.

Den nye Checkpoint ALR 4 fra Trek er en super cool gravelbike, i den budget-venlige prisklasse. Det lette og solide aluminiumsstel er forsynet med masser af studser, så du kan få efter-monteret skærme, bagagebærer, cykeltasker og masser af flaskeholdere. Alt dette udstyr finder du selvfølgelig også på Cykler.dk. Og det dygtige værksteds-personale klarer gerne monteringen for dig, inden cyklen leveres til dig.

Forgaflen er udført i carbon.

De 21 mm brede Bontrager Paradigm-fælge er naturligvis tubeless ready. `Slangeløst´ setup mindsker risikoen for punkteringer betydeligt. Og det er en kæmpe fordel, ikke mindst, når man kører på grus.

En 1x11-speed SRAM Apex 1 geargruppe giver dig et bredt gearområde, stor driftssikkerhed, og en meget høj grad af brugervenlighed.

Cyklen er forsynet med et sæt stærke 2-stempler Tektro C550 mekaniske skivebremser. Mekaniske skivebremser er en lidt billigere løsning end de hydrauliske af slagsen. Men tag ikke fejl: bremsekraften er bestemt i orden. Desuden kræver disse bremser kun minimal vedligeholdelse.

Checkpoint ALR 4 er både en trofast `arbejdshest´ til en krævende hverdag, og en sjov følgesvend i naturen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: