DKK 64.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Hurtig 2x12-gears racer
2. Knivskarp aerodynamik
3. IsoSpeed afkoblingsled

Hos den amerikanske cykel-gigant Trek fortsætter man med at sende den ene super fede racercykel-model efter den anden på markedet. Den nye Domane SLR6 eTap er bestemt ikke nogen undtagelse.

Det lette, stærke og aerodynamiske stel er udformet i 800 series OCLV carbon, og er forsynet med IsoSpeed akobslingsled, som giver en fantastisk behagelig affjedrende effekt. Trek siger selv, at dette stel sandsynligvis er deres bedste til dato. Og her hos Cykler.dk er vi tilbøjelige til at give dem ret!

Geargruppen er nok værd at skrive et par ord om! Det er nemlig den banebrydende Sram Rival eTap AXS, med hele 2x12 gear. Så kan du i hvert fald altid være sikker på, at der er gear nok at gøre godt med.  Idet geargruppen er elektronisk og 100% trådløs, får du helt bløde, næsten umærkelige, gearskift, gang på gang. Samtidig er du fri for gearkabler, som kan sætte sig fast og/eller blive beskadiget.

Hjulene hedder Bontrager Aeolus Pro 37. De er lavet af fjerlet carbon, og er selvfølgelig tubeless ready, så du kan vælge at køre slangeløst. Punkteringer er som bekendt noget af det mest irriterende, en cykelentusiast kan komme ud for.
Hydrauliske skivebremser fra Sram sikrer, at du altid har den fornødne kontrol over cyklen.

Flyv over mållinjen på den nye Trek Domane SLR 6 eTap!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: