Før DKK 52.099,00
DKK 49.049,00
SparDKK 3.050,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. En ægte landevejsraket!
2. Elektronisk Shimano Ultegra Di2 geargruppe
3. Tubeless ready hjul fra Bontrager

Er du på udkig efter en let og hurtigt endurance-landevejscykel, som er både sjov og behagelig at køre på? Så er du kommet til det rette sted! Nu kommer Trek nemlig med 4. generation af den super lækre Domane SL 7!

`Endurance´ betyder `udholdenhed´. Og udholdenhed skal der så sandelig til, hvis man vil køre mange lange og hurtige etaper på landevej!  Det ved folkene hos Trek: Det er sikker derfor, at de har skabt denne lækre racer i 500 Series OCLV carbon, og forsynet den med IsoSpeed afkoblingsled, som absorberer vibrationer fra underlaget, så du bliver mindre træt efter de lange og hårde ture. Integreret i stellet finder du et smart opbevaringsrum til diverse `uundværlige´ småting.

Hjulene hedder Bontrager Aeolus Pro 37, og er ligeledes lavet i Carbon. Fjerlette og knivskarpe skærer hjulene sig gennem vinden. Det er nærmest en selvfølge, at hjulene er tubeless ready, så du kan vælge at køre uden slange. Punkteringer er som bekendt noget af det mest irriterende, du kan komme ud for som cykelatlet.

En elektronisk Shimano Ultegra Di2 geargruppe sørger for, at gearskiftene bliver super effektive og gnidningsløse, hver eneste gang. Samtidig har du masser af gear at arbejde med, selv når terrænet bliver udfordrende.

Du vil komme til at elske denne super lækre carbon-bombe. Måske var det en god idé at tilkøbe en god lås?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: