Før DKK 61.499,00
DKK 53.259,00
SparDKK 8.240,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig, solid og sjov carbon-racer
2. Trådløs, elektronisk Sram Force AXS geargruppe
3. IsoSpeed afkoblimgsled for øget komfort

Vil du gerne cykle hurtigere, længere og sjovere, end du måske før har gjort? I så fald forstår vi dig godt! Og naturligvis skal du også have en racercykel, der matcher dine ambitioner.

Kast f.eks. et blik på den nye model af Trek Domane SL 6 eTap. Folkene hos den amerikanske cykel-gigant fortsætter med at overgå sig selv!

Rammen er både let og stærk, idet den er lavet i 500 Series OCLV carbon. Der er desuden IsoSpeed afkoblingsled, hvilket giver en behagelig affjedrende effekt, som `sluger´ bump og vibrationer fra underlaget. Dermed bliver din cykling mere komfortabel, og du bliver mindre træt efter de lange etaper.
Stellet er i øvrigt både smukt og aerodynamisk.

Geargruppen er nok værd at kigge nærmere på. Det er nemlig en elektronisk, trådløs Sram force eTap AXS, med hele 2x12 gear. Du får således et meget bredt gearområde at arbejde med, samtidig med, at der er en række andre fordele ved en elektronisk, trådløs geargruppe: Gearskiftene bliver silkebløde og gnidningsløse, også, når du skifter gear for 117. gang på en dag, og samtidig er behovet for vedligeholdelse minimalt, ganske enkelt, fordi der ingen gearkabler er!
Oplader til gearsystemets batteri medfølger.

På den nye Trek Domane SL 7 eTap er du klar til at indtage den endeløse landevej. Og skulle du have mod på at køre løb, så er denne lækre cykel også klar til det!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: