DKK 43.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Seriøs carbon-racer, med god value for meney
2. Fjerlet carbon-stel
3. Shimano Ultegra-komponenter af høj kvalitet

For en ægte landevejs-entusiast er intet så fedt som at hamre ud ad landevejen, på en ultralet carbon-racer. Solen skinner, cyklen skærer sig let gennem vinden, og du føler, at du bliver et med din racercykel.

Hvis du elsker den følelse, så kan vi anbefale, at du kaster et blik eller to på den nye Emonda SL 7 fra Trek.

Ligesom på en del af de andre Emonda-modeller får du en ramme i det fjerlette 500 Series OCLV carbon. På rammen giver Trek livsvarig garanti.

Rørformerne er aerodynamisk udformede, og der er indvendig kabelføring, hvilket både forbedrer aerodynamikken yderligere, og beskytter kablerne mod skader.

Hvad geargruppen angår, har vi her taget et skridt op ad stigen, i forhold til Emonda-seriens lidt billigere modeller. Her har vi nemlig en trådløs, elektronisk 2x12-speed Shimano Ultegra geargruppe. Og denne gruppe er der kun godt at sige om: Hurtige, præcise gearskift, masser af gearområde, høj brugervenlighed, og et minimalt behov for vedligeholdelse. Jo færre kabler, desto mindre er der, der kan gå i stykker.

Ultegra ligger næsthøjest på Shimanos egen kvalitetsskala.

Et sæt super solide hydrauliske Shimano Ultegra flat mount skivebremser er din garanti for, at du altid har masser af bremsekraft at gøre godt med, på alle typer af underlag, og i al slags føre.

Hvis du vil være god ved dine cykel-kammerater, så giv dem god tid til at beundre din nye Emonda SL 7 FØR løbet starter.

Når startskuddet lyder, ser de nemlig ikke andet end dit baghjul!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: