Før DKK 11.999,00
DKK 10.999,00
SparDKK 1.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Rigtig meget racercykel for pengene
2. 2x10-speed Shimano Tiagra gearsystem
3. Meget alsidig cykel

Kan du godt lide at cykle, både tit og hurtigt? Elsker du at tage på tur med dine cykel-kammerater, hvor I virkelig presser hinanden til at yde det optimale? Og du deltager måske også i lokale cykelløb?
I så fald kan du overveje at anskaffe dig en solid aluminiumsracer, som også kan bruges som et hurtigt og sjovt transportmiddel i dagligdagen. Hvis du gerne vil have en lækker, hurtig og stabil racer, uden at behøve tømme bankkontoen, så kan vi anbefale Domane AL 4 Disc fra Trek!

Det lette og komfortable stel er som nævnt, udført i aluminium, men den specialdesignede forgaffel er i kulfiber (carbon). Og den skal nok sluge vibrationerne fra underlaget, så du ikke bliver for træt i armene efter en lang dag på cyklen. Tubeless Ready fælge er nærmest en selvfølge på en Domane. Det giver både fart og komfort. Det er desuden værd at nævne, at cyklen er forberedt for montering af skærme, hvilket gør den endnu mere alsidig. Og apropos alsidighed: Hvis du gerne vil en lille tur ud på en dejlig skovsti, eller ned ad en markvej, for at besøge den lokale landmand, så kan det også lade sig gøre.
Forgflen er nemlig bred nok til, at du kan montere 35C dæk (32C ved montering af skærme), så cyklen også klarer gravel-cykling i den lettere ende af skalaen.  

Heller ikke, når det gælder gear, er der sparet på noget. Du får nemlig hele 2x10 gear, i en super funktionel Shimano Tiagra geargruppe. Så du har et ganske bredt gearområde at gøre godt med, når terrænet bliver udfordrende.
De hydrauliske skivebremser hedder Shimano Tiagra Hydraulic Disc. Og dem er der også kun godt at sige om!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: