DKK 18.399,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smart og solid elektrisk citybike
2. 250 Wh. batteri
3. Kommer med lygter, skærme og bagagebærer

Danskerne elsker (heldigvis) at cykle. Og ikke mindst i byerne er der mange mennesker, som dagligt bruger cyklen til indkøb, pendling og anden transport. Og det er gavnligt, både for helbredet, for økonomien og ikke mindst for miljøet.

Men det kan nu alligevel være meget rart med et lille boost fra en elmotor, når bakken er stejl og/eller modvinden hård. Derfor er det godt, at der findes lette, hurtige og funktionelle elektriske citybikes, som f.eks. Trek FX+ 2 Stagger, som du her ser i 2023-udgaven.

Den lette og stærke aluminiumsramme er udformet efter det klassiske `Stagger´ design, hvilket ganske enkelt betyder, at cyklen har lav indstigning, som en traditionel damecykel. Vi har dog også en del mandlige kunder, som foretrækker en cykel med lav indstigning. Og det er bestemt en ærlig sag.

Den lille, stærke navmotor yder 40 Nm. Batteriet er på 250 Wh., hvilket i reglen vil være tilstrækkeligt til bykørsel. Vi gør dog opmærksom på, at batteriets kapacitet påvirkes af en række faktorer, såsom terræn, modvind og ikke mindst temperatur. Ved -10 grader kører du måske kun halvt så langt på en opladning som på en varm sommerdag. Opladning af batteriet sker i øvrigt bedst og hurtigst ved stuetemperatur.

En 9-speed geargruppe fra Shimano sørger for at overføre kraften fra dine tråd til de brede hjul. Og de hydrauliske skivebremser giver masser af bremsekraft, selv når føret er vådt/glat. Det er noget ganske andet end de fælgbremser, man kender fra traditionelle hverdagscykler.      

Cyklen kommer med en del udstyr, såsom skærme, lygter og bagagebærer. På bagagebæreren kan du vælge at placere et barnesæde, så junior kan komme med ud at cykle. Husk i øvrigt cykelhjelm til jer begge!

Skal du bruge en range extender finder du den her

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: