Trek District+ 4 Lowstep - 2022

Før DKK 22.449,00
DKK 20.499,00
SparDKK 1.950,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Solid og hurtig el-citybike, med lav indstigning
2. Stærk og let motor
3. Shimano MT200 hydrauliske skivebremser

Blot fordi man godt kan lide klassisk design i høj kvalitet, behøver man bestemt ikke give afkald på moderne teknologi, eller for dens sags skyld på den komfort, som den moderne teknologi fører med sig. Det ved den travle, moderne kvinde. Derfor vil hun ofte vælge en e-citybike i klassisk stel-design, med en stærk motor og en masse solide komponenter. Og sådan en elcykel er den lækre Trek District+ 4 Lowstep.

Som navnet antyder, har cyklens lette og stærke aluminiumsstel den lave indstigning, der kendetegner en klassisk damecykel. Men hvis du er mand, og foretrækker en cykel med lav indstigning, så skal du bestem ikke skamme dig over at vælge en `damecykel´. I sidste ende er det din komfort, det kommer an på.

Bosch Active Line Plus centermotoren (250W, 50 Nm), hjælper med, indtil du rammer 25 km/t. Når man kigger på cyklen, bemærker man dårligt nok, at motoren er der. Men når du cykler, skal du nok mærke, at den gør det, den skal.  
Den affjedrede Forklight 3.0 fogaffel sikrer dig en silkeblød cykel-oplevelse. Også, hvis der skulle være et lille bump på vejen.

Du kan vælge mellem batterier på 300, 400 eller 500 Wh., alt efter dit kørselsbehov.

Den stort set vedligeholdelsesfrie Shimano Nexus geargruppe giver dig 7 indvendige gear at gøre godt med. Og når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de meget effektive Shimano MT200 hydrauliske skivebremser. Disse bremser findes på et utal af cykler. Og de virker, som de skal, selv i meget glat føre.  

Endelig skal vi nævne, at cyklen kommer med en masse lækkert udstyr, f.eks. skærme, bagagebærer og dagskørelys.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: