Trek District+ 2 Stagger - 2022

Før DKK 21.649,00
DKK 19.999,00
SparDKK 1.650,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. 2 Bagagebærere
2. Vedligeholdeslsesfrie indvendige gear
3. Hydrauliske skivebremser

District+ 2 Stagger fra amerikanske Trek må siges at være noget nær den perfekte el-citybike til den moderne, travle kvinde.

Her får du en solid og sikker elcykel, med hele 2 bagagebærere, så du let kan fragte en masse bagage. Bagbagagebæreren er desuden godkendt til montering af barnesæde. Du kan derfor let have dit barn med på cykelturen, og have en taske eller et par indkøbsposer på for-bagagebæreren.

Når vejen er stejl og lasten tung, får du god hjælp af den stærke Bosch centermotor, der yder hele 40 nm. Du kan vælge mellem 3 forskellige batteri-kapaciteter. Når du skal trække cyklen op ad en stejl rampe fra en cykelkælder eller lignende, kan du nyde godt af cyklens `walk assist´ funktion.
Det er bestemt ikke tegn på dovenskab, at man køber en elcykel. For at få hjælp af motoren, skal du nemlig selv træde i pedalerne, så du får stadig motion.

Der er 7 indvendige gear, samt hydrauliske skivebremser, der virker i al slags vejr. Samtidig er både gear og kabler stort set vedligeholdelsesfrie.

Stellet er udformet, som man kender det fra den klassiske damecykel, med lavt overrør, hvilket giver en lav indstigning. Det er værd at nævne, at vi også har en del mandlige kunder til vores damecykler, fordi disse cykler er så nemme at komme af og på. Det gør dem især velegnede til seniorer.

Desuden er der en solid støttefod, og en styrlås. Sidstnævnte sikrer, at cyklen ikke vælter, når den står parkeret, med en tung last foran.

Det kan ikke nægtes, at elcykler typisk er dyrere end almindelige cykler, men hvis du køber Trek District+ 2 Stagger, får du en cykel, der kan holde i mange år. Og hver gang, du tager cyklen i stedet for bilen, sparer du penge til brændstof, parkeringsafgifter osv., samtidig med, at du gør noget godt for miljøet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: