DKK 21.899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den

1. Stærk centermotor
2. Flot og enkelt design
3. Kan klare masser af oppakning

Med den Harlem E-go®, har Batavus lavet en elcykel som tager det bedste fra to verdener. Letheden fra en citybike og komforten fra en klassisk cykel. Med en Harlem E-go® får du en let og hurtig hverdagscykel, som er stylet med rå og frække detaljer. Cyklen er lakerert med en eksklusiv mat lakering, og er gennemført stylet med sort sadelpind, sort styr og sorte nav og eger.

Vores Harlem E-go® er en af de få klassiske cykler på det danske marked, som kommer med to skivebremser. Den lukkede kædekasse sikrer et minimalt niveau af vedligeholdelse.

Denne model kommer med en praktisk stort frontbagagebære, i et lækkert sort finish således at den har samme farve som resten af cyklen. Og med bagagebæreren kan du nemt montere både kurv eller barnesæde, som gør det nemt for dig at bruge cyklen i hverdagen.

Batavus bruger Bosch som motor på denne cykel. Motoren er et lydsvagt og fleksibelt system, der har en kraftfuld og pålidelig motor. Med Bosch systemet på din elcykel får du først og fremmest en centermotor, der trækker med et højt moment. At motoren er placeret omkring kranken, betyder at cyklen ikke trækker på hjulene men pedalerne. For mange føles dette optimalt og de fleste oplever dette som komfortabelt og naturligt. Sensoren, som registrerer den kraft som cyklisten træder i pedalerne med er indbygget i motoren, og derfor godt beskyttet.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: