Batavus Damecykler - Det smukke ligger i detaljen!


Batavus damecykler – Det smukke ligger i detaljen

Bundsolide og pålidelige damecykler
Hver eneste cykel, der produceres hos Batavus, bliver testet efter de højeste standarder, for at sikre, at den kan holde til at blive brugt, dag efter dag, også i et fugtigt og stadigt klima som det danske.  Samtiddig er Batavus cykler konstrueret, så de ikke kræver mere vedligeholdelse end højest nødvendigt. Dette skyldes bl.a. indvendige gear.

Elcykler bliver stadig mere populære. Og du behøver bestemt ikke skamme dig over at købe en elcykel. Du får stadig motion. Motoren giver bare en smule ekstra power, som kan være en fordel, når det går op ad bakke, eller der er modvind. Du kommer frem til din destination, uden at være gennemblødt af sved. Og tænk så på, hvor skønt, det bliver at kunne suse uden om myldretidens bilkøer, med et smil på læben, i stedet for at sidde i en bil, og ærgre sig over, at man ikke kommer nogen vegne!

Miljøet betyder meget for Batavus, og firmaet har vundet adskillige priser for sin `grønne´ produktion af cykler. F.eks. bruges der kun vandbaseret lak (som stadig er særdeles slidstærk) i produktionen, og alt spildevand renses på virksomhedens eget rensningsanlæg. Når du køber en Batavus cykel, gør du derfor noget ekstra godt for miljøet. Samtidig sender du et signal til dine omgivelser om, at her kommer en moderne, kvalitets- og miljøbevidst kvinde!

Slutteligt bør vi måske nævne, at vi også har mandlige kunder, som vælger en `damecykel`. Det skyldes ikke mindst damecyklernes lave indstigning, som kan være en fordel, hvis man for eksempel er kommet lidt op i alderen og/eller har visse fysiske udfordringer. Det vigtigste er, at du får en god og komfortabel cykel-oplevelse!

Cyklen leveres 100% samlet
Når du køber en Batavus damecykel hos Cykler.dk, skal du ikke selv have besværet med at samle den. Det klarer vore dygtige cykelmekanikere på vores 6-stjernede værksted. Du kan straks svinge dig i sadlen, og tage din første cykeltur.

Fri fragt på alle nye cykler
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på ALLE nye cykler købt hos os, samt på alle andre ordrer over 299 kr. Det, synes vi, er en fair måde at handle på.

Vi er klar til at hjælpe og vejlede dig
Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit køb af en Batavus damecykel, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi lever og ånder for cykler, og hos os findes der ingen `dumme´ spørgsmål. Tvært imod er vi altid friske på en cykel-snak. Kom ind til os, og find din drømme-cykel!