Batavus Damecykler - Det smukke ligger i detaljen!

Bundsolide og pålide damecykler!
Hos Batavus ligger det allervigtigste fokuspunkt på at gøre deres damecykler bundsolide og pålidelige. De skal kunne holde til al slags vind og vejr, og allervigtigst, at blive brugt. Derfor er cyklerne testet på alle tænkelige måder, og det sikrer dig en damecykel i allerhøjeste kvalitet der kan holde til at blive brugt flittigt i alt slags vejr!

Cyklens størrelse er vigtig
Når der skal handles ny cykel, så er det vigtigt at man får en cykel i den rigtige størrelse. En forkert størrelse cykel vil gå udover komforten og sikkerheden! Er stor, eller er du lille, så har vi en cykelstørrelse til dig! Der er mange forskellige størrelser at vælge i mellem, det betyder at du kan have lidt svært ved at finde den rigtige størrelse. Se her, og find vores [url=https://www.cykler.dk/cykelstoerrel...[/url], så du får den rigtige cykel!

Cyklen leveres 100% samlet
Vi sørger for at din cykel bliver leveret uden beregning, men samtidigt også at den bliver samlet uden beregning. Vi sørger for at de er 100% klar til at køre, og klar på sjov i gaden!

Fri fragt på ALLE cykler
Cykler.dk giver ALTID fri fragt på vores cykler på hjemmesiden. Hvis du ikke skal have en ny cykel tilbyder vi gratis fragt på ordre over 299 kr.!