Batavus Elcykler - Det smukke ligger i detaljen!

Bundsolide og pålidelige elcykler!
Hos Batavus ligger det allervigtigste fokuspunkt på at gøre deres elcykler bundsolide og pålidelige. De skal kunne holde til al slags vind og vejr, og allervigtigst, at blive brugt. Derfor er cyklerne testet på alle tænkelige måder, og det sikrer dig en elcykel i allerhøjeste kvalitet der kan holde til at blive brugt flittigt i alt slags vejr!

Cyklens størrelse er vigtig
Når der skal handles ny cykel, så er det vigtigt at man får en cykel i den rigtige størrelse. En forkert størrelse cykel vil gå ud over din glæde ved køretøjet, herunder i sær komforten og sikkerheden! Vi forhandler derfor vores cykler i mange forskellige størrelse, til store såvel som små personer. Er du lidt i tvivl om hvilken størrelse du skal have, anbefaler vi at du hopper et smut forbi vores størrelsesguide.

Cyklen leveres 100% samlet
Når du køber en cykel hos os, så samler vi ALTID cyklen 100% på vores 6-stjernede værksted fyldt med uddannede mekanikere!

Fri fragt på ALLE cykler
Cykler.dk giver ALTID fri fragt på vores cykler på hjemmesiden. Hvis du ikke skal have en ny cykel tilbyder vi gratis fragt på ordre over 299 kr.!