Batavus elcykler – Skønheden ligger i detaljen

Bundsolide og pålidelige elcykler i tidløst design
`Sorgløs cykelglæde´ er et af de slogans, Batavus bruger. Det indebærer blandt andet, at man ser cyklen som andet og mere end blot et transportmiddel. En elcykel fra Batavus er, så at sige, en del af dit personlige brand, idet cyklen er med til at sende et positivt signal til dine omgivelser. Elcyklen er et livsstilsprodukt, som er med til at tegne billedet af din personlighed. Batavus lægger stor vægt på at fabrikere elcykler, som du bliver glad for at bruge, og som også spreder positiv energi til dine omgivelser. Slut med at surmule over at sidde fast i myldretidens bilkøer! På din nye Batavus elcykel suser du forbi, med et smil på læben.

At cykler er miljø-venlige, er en gammelkendt sandhed. Det gælder også for elcykler. Batavus er imidlertid gået et stort skridt videre, når det handler om miljømæssigt, og socialt ansvar. Virksomheden prioriterer nemlig miljø-venlighed højt i selve produktionen af cyklerne. F.eks. anvender man kun vandbaseret lak, og fabrikken renser selv det vand, der bruges i produktionen. Endvidere bruger man stort set kun bæredygtigt produceret strøm, fra vind- eller solenergi. På den sociale side sponsorerer Batavus en del motions-begivenheder, såsom forskellige kvindeløb, ligesom firmaet også samarbejder med Hjerteforeningen. Så hvis du er miljømæssigt og socialt bevidst, og ønsker at signalere dette overfor omverdenen, så er en Batavus elcykel det perfekte valg for dig! Batavus cykler har lette og stærke aluminiumsstel, og desuden er mange af producentens citybikes udstyret med hydrauliske fælgbremser, som bl.a. er mere modstandsdygtige overfor frost end traditionelle bremser. Uanset, hvilken Batavus elcykel, du vælger, får du en solid, tidløs cykel, som vil give dig cykel-glæde, mange år frem i tiden.

Cyklens størrelse er vigtig
Hvis du cykel ikke passer til dig, går det ud over både komfort og sikkerhed. Og i værste fald risikerer du at pådrage dig skader, på længere sigt. Brug derfor vores størrelsesguide, og find den størrelse stel, du har brug for.

Cyklen leveres fragtfrit, og 100 % samlet
Alle cykler, som købes hos Cykler.dk. Leveres fragtfrit, og i 100 samlet tilstand. Det sidste sørger vore dygtige cykelmekanikere for. Så kan du straks komme ud at cykle, i stedet for at bruge tid og kræfter på at skulle samle cyklen selv. Skal du ikke have ny cykel, så tilbyder vi ligeledes fri fragt på alle andre ordrer over 299 kr.

Hos Cykler.dk er vi klar til at hjælpe dig
Har du spørgsmål i forbindelse med købet af din nye Batavus elcykel? Så tøv ikke med at kontakte os .Vort dedikerede personale er altid klar med råd og vejledning. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde frem til lige netop den elcykel, der fylder din hverdag med cykel-glæde, mange år frem i tiden.