Batavus Herrecykler - Detaljer skaber det smukke!

Batavus herrecykler – Detaljer skaber det smukke!

Bundsolide cykler
Samtlige cykler, der forlader Batavus´ fabrik, er blevet testet i alle ender og kanter, for at sikre, at der ikke er gået på kompromis med noget. Som nævnt er der her tale om cykler, der er lavet til at blive brugt, også uden at kræve en forfærdelig masse vedligeholdelse. Selv om det kan være hyggeligt at rode med cykel-mekanik, så er det trods alt sjovest at cykle. Det ved ingeniørerne hos Batavus!

Noget andet er, at Batavus vægter miljøvenlighed særdeles højt i produktionen. Der bliver f.eks. kun brugt vandbaserede lakker, og disse holder bestemt ikke dårligere end andre lak-typer.

Når den moderne, kvalitetsbevidst cyklist køber en Batavus herrecykel, sender han således også et vigtigt signal om, at miljøvenlighed er noget, der ligger ham på sinde.

Også når det gælder elcykler, kan Batavus være med. Her for du samme solide, enkle kvalitet som på de almindelige cykler, blot kombineret med en stærk og driftsikker elmotor. At man vælger en elcykel, er hverken udtryk for dovenskab eller for manglende maskulinitet. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne, så du får stadig din motion. Blot kan du nu nå frem til din destination, uden at være gennemblødt af sved. Når der er strid modvind og/ eller det går op ad bakke, vil du hurtigt lære at værdsætte den hjælp, motoren giver dig. Pludselig bliver de daglige pendlerture i al slags vejr en del sjovere!

Som du ser, er der mange gode grunde til at vælge en herrecykel fra hæderkronede Batavus. Både miljøet, dit helbred og din pengepung vil takke dig!

Cyklen leveres 100% samlet
Når du modtager din nye cykel fra Cykler.dk, er den 100% samlet og køreklar. Det sørger vore dygtige cykelmekanikere for, på vort topmoderne 6-stjernede værksted.. Du skal således ikke selv have besværet med at samle din nye cykel, men blot hoppe i sadlen, og begive dig ud på veje og cykelstier. Og det er jo netop det, al cykling handler om!

Fri fragt på ALLE cykler
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på samtlige nye cykler, samt på alle andre ordrer over 299 kr. Det synes vi, er en fair måde at handle på.

Vi står klar til at vejlede dig
Når man er på udkig efter en ny cykel, kan der være mange spørgsmål, der trænger sig på. Men hvad det end måtte være, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på en frisk cykelsnak, og hos os findes der ingen `dumme´ spørgsmål. Vi er alle passionerede cykel-entusiaster, og vores fornemste opgave at at hjælpe dig med at finde lige præcis DIN drømme-cykel!