Før DKK 3.499,00
DKK 3.099,00
SparDKK 400,00
Vælg variant for status
VIGTIG INFO VEDRØRENDE BESTILLING
1. OPLYS STELNR I BEMÆRKNINGSFELTET VED BESTILLING
2. LEVERINGSTIDEN KAN VARIERE FRA 2 -8 DAGE, DA BATTERIET BESTILLES SPECIFIK TIL DIN CYKEL
3. VED SPØRGSMÅL, SEND GERNE EN MAIL PÅ INFO@CYKLER.DK

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskerne elsker at cykle. Og i de senere år er elcykler også blevet populære her i landet. Og det er bestemt ikke nogen skam at have en elmotor til hjælp, når man cykler. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne.

Hollænderne er mindst lige så cykelglade som danskerne, så det kan ikke undre, at den hæderkronede gamle hollandske producent Batavus har gjort sig bemærket med især elektriske hverdagscykler og citybikes af meget høj kvalitet.

Men uden et godt batteri kommer man ingen vegne som elcyklist! Derfor er det heldigt, at Cykler.dk har specialiseret sig i at fremskaffe det helt rigtige batteri til netop din elcykel. Din nye elcykel leveres naturligvis med batteri, så du med det samme kan komme ud at køre. Men det kan jo ske, at du får brug for et nyt batteri til din Batavus elcykel. I så fald er du mere end velkommen til at henvende dig til Cykler.dk. Husk at medbringe stelnummeret på din elcykel. Så bestiller vi det helt rigtige batteri til netop din elcykel, så du hurtigst muligt kan blive rullende igen.

Batterierne fås i 3 størrelser:
•300 Wh.: 30-70 km
•400 Wh.: 35-100 km
•500 Wh.: 40-120 km

Hver gang, du vælger cyklen i stedet for bilen, gør du noget godt for miljøet. Det gælder også for elcykler. Det er værd at nævne, at Batavus er en meget `grøn´ virksomhed, som har modtaget adskillige priser for sin meget miljøvenlige produktion.

Det udtjente batteri kan du aflevere til os. Så sørger vi for, at det bliver bortskaffet på en miljømæssig korrekt måde.