Før DKK 21.649,00
DKK 19.999,00
SparDKK 1.650,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Klarer nemt tung oppakning
2. Komfortabel og problemfri
3. Vælg mellem 300 Wh, 400 Wh eller 500 Wh


Hvis du hovedsageligt cykler i byen, kan en smart og driftssikker citybike være et godt valg.
Og en citybike bliver bestemt ikke ringere af, at den er udstyret med en elmotor.

I din hverdag har du måske tit brug for at kunne transportere en del bagage. Og til det formål er District+ 2 uovertruffen! Denne super smarte elektriske citybike har nemlig bagagebærer både for og bag, så der er plads til skoletaske, indkøbsposer eller hvad du nu har behov for at fragte rundt. Den bagerste bagagebærer er godkendt til montering af barnestol. På den måde kan du have dit barn med på cyklen, og stadig transportere bagage på for-bagagebæreren. Det er noget, der giver basis for mange små og store oplevelser sammen med dit barn.

Cyklen har 7 indvendige gear, samt hydrauliske skivebremser. Begge dele er med til at sikre, at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum. I sær i vådt/glat føre vil du blive glad for de hydrauliske skivebremser, der giver stærk og præcis bremsekraft, i al slags vejr.

Du kan vælge mellem 3 forskellige batteri-kapaciteter.  

På en elcykel får du stadigvæk motion, idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne. Blot kan du nu klare dine daglige pendler- og/eller indkøbsture, uden at blive gennemblødt af sved.

På en District+ 2 kommer du rundt i byen, på en let og sjov måde. Slut med at sidde i en bilkø, og ærgre sig over, at man ikke kommer nogen vegne. På din smarte el-citybike suser du forbi, med hjælp fra den stærke Bosch-motor. Og glem så ikke, at når du tager elcyklen i stedet for bilen, sparer du miljøet for CO2-udledning.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: