DKK 20.999,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Op til 100 km rækkevidde
2. Shimano Nexus, 7-gear
3. Hydrauliske skivebremser,

Er du på udkig efter en elcykel, som kan holde til daglig brug, og som er både klassisk og futuristisk på samme tid?

Så anbefaler vi, at du tager et nærmere kig på E-Fly Away Susp. Det lette og stærke aluminiumsstel er udført i klassisk nordisk design, med den lave indstigning, der kendetegner damecykler. Det er dog værd at nævne, at vi også har mange mandlige kunder til disse `dame-modeller´. Det kan f.eks. være seniorer eller folk med fysiske udfordringer, som gør, at de har lettere ved at stå af og på en cykel med lav indstigning.

Cyklen er udstyret med en SR Suntour fjederforgaffel, som let absorberer stød og vibrationer fra underlaget. Du får desuden 7 Shimano Nexus gear, så du altid kan finde et passende gear at køre i.

Motoren på Away Susp er en 250W Bafang, som hjælper til, indtil du når op på 25 km/t. Batteriet giver en rækkevidde på op til 100 km.

Hvis du hidtil kun har været vant til de fælgbremser, man almindeligvis finder på gængse hverdagscykler, vil du forbløffes over denne cykel hydrauliske Tektro skivebremser. Her får du virkelig en helt anderledes præcis og hurtigt bremsekraft, selv når føret er vådt. Hydrauliske skivebremser kræver i øvrigt kun et minimum af vedligeholdelse.  

Punkteringsbeskyttede dæk er ligeledes standard på denne lækre elcykel.
Desuden får du støtteben, godkendt lås, samt integrerede lygter (der får strøm fra batteriet). En anden smart detalje er AVS-beslag, så du let kan montere en kurv på bagagebæreren.

E-Fly Away Susp må siges at være et fornuftigt bud på en elcykel til daglig pendling, indkøbsture og anden daglig transport. Og så er prisen ganske rimelig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: