Før DKK 17.999,00
DKK 13.499,00
SparDKK 4.500,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Smuk og funktionel elcykel i klassisk design
2. Stort 469 Wh. batteri giver lang rækkevidde
3. 7 indvendige Shimano Nexus gear

Den klassiske damecykel repræsenterer i højeste grad et virkelig tidsløst design. Alle kender det nedad-bøjede overrør, der giver damecyklen sin karakteristiske lave indstigning. Og en cykel bliver bestemt ikke dårligere eller kedeligere af, at der kommer en elmotor på. Faktisk er elcyklerne på fremmarch her i landet, og har efterhånden været det i et stykke tid. Man får nemlig også motion på en elcykel. Det er faktisk et lovkrav her i Danmark, at motoren kun må hjælpe til, når du selv træder i pedalerne. Du får bare lidt ekstra hjælp, når bakken er stejl og/eller modvinden hård.

VIA damecyklen fra E-Fly er, på mange måder, en klassisk damecykel, som altså er blevet forsynet med motor og batteri. Aluminiumsstellet er stærkt og let, lavet til at holde til daglig brug, mange år ud i fremtiden. Den faste forgaffel er ligeledes i aluminium.  

Den lette og stærke forhjulsmotor giver et jævnt og roligt træk, og det store 468 Wh. batteri giver cyklen en rækkevidde på helt op til 110 km. Hvor lang, rækkevidden bliver i praksis, kommer naturligvis an på en række faktorer, såsom terræn, vind, temperatur og hvor hårdt, du selv tramper i pedalerne.

E-Fly VIA damecyklen leveres med en masse dejligt udstyr, såsom bagagebærer (hvor du også kan placere et barnesæde), støtteben, fastmonterede lygter (får strøm fra batteriet), punkteringsbeskyttede dæk og godkendt lås.

Der er en Shimano Nexus geargruppe med 7 indvendige gear, som ikke kræver megen vedligeholdelse. På forhjulet er der hydraulisk Tektro skivebremse.

Kort sagt: En funktionel og bundsolid elcykel til hverdagsbrug, i et lækkert, klassisk design. Grundet den lave indstigning er cyklen desuden specielt velegnet til seniorer og/eller til folk med fysiske udfordringer. Derfor har vi også en del mandlige kunder, som foretrækker en `damecykel´. Og det er bestemt en ærlig sag!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: