Før DKK 55.499,00
DKK 39.999,00
SparDKK 15.500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Den ultimative speed pedelec (45 km/t)
2. Fjerlet carbon-ramme
3. 625 Wh. Bosch PowerTube batteri

Hvis du virkelig lever og ånder for at køre mange og hurtige ture på din elcykel, så er kun det bedste (og hurtigste) godt nok.

Det ved folkene hos den amerikanske gigant Trek. Det er sikkert derfor, at de har skabt Allant+ 9.9S. Her hos Cykler.dk tøver vi ikke med at sige, at der her er tale om noget af det ypperste indenfor speed pedelecs.

At cyklen er en speed pedelec, betyder, at motoren hjælper til, helt indtil du når op på 45 km/t. Vær opmærksom for, at der gælder særlige regler for kørsel på disse lynhurtige elcykler. Bl.a. skal du bære en godkendt hjelm.

Motoren på Allant 9.9S kommer fra Bosch, og er både stærk og lydsvag. Batteriet er et Bosch PowerTube på 625 Wh., hvilket vil være mere end tilstrækkeligt til de flestes behov. Har du brug for endnu længere rækkevidde, kan Treks eget Range Boost-system tilkøbes.

Vi anbefaler, at man, så vidt muligt, oplader batteriet inden døre, idet stuetemperatur giver de bedste betingelser for en hurtig opladning.

Stellet på Allant 9.9S er lavet i OCLV carbon, som er et fjerlet og meget stærkt materiale.
En 1x12-speed Shimano XT geargrupe sørger for, at du altid kan finde et passende gear at køre i.

De bomstærke hydrauliske Magura skivebremser leveres masser af bremsekraft, lige på rette tid og sted. Det gælder også, når kong Vinter rasler med sablen, og vejene er glatte/våde.

Cyklen leveres med masser af udstyr, såsom Skærme, lygter og bagagebærer. Vær opmærksom på, at det, af hensyn til sikkerheden, ikke er tilladt at sætte barnesæde på en speed pedelec.

Allant+ 9.9S kan blive en sjov, økonomisk og klimavenlig erstatning for en bil. Mange vil misunde dig den. Så hvad med en godkendt kædelås?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: