DKK 32.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig, smuk og velkørende speed pedelec
2. Bosch motor og batterier
3. Hydrauliske Magura skvebremser

Hvis du godt kan lide at cykle tit, langt og hurtigt, så er en speed pedelec værd at kigge nærmere på. Det gælder ikke mindst, hvis du har brug for en elcykel til lange, daglige pendlerture. Og hvem ved? Måske kan en elcykel ligefrem erstatte bilen, idet mindste noget af tiden?

Fra den amerikanske gigant Trek Kommer Allant+ 8S, en ægte speed pedelec, som kan holde til at blive brugt, mange år ud i fremtiden. På en speed pedelec hjælper motoren til, helt indtil farten når op på 45 km/t. Derfor gælder der også særlige regler, når man benytter disse meget hurtige elcykler. Bl.a. er en specielt godkendt hjelm påkrævet.

Motoren på Allant+ 8S er den super stærke Bosch Performance Speed, som yder hele 85 Nm. Batteriet, som er indbygget i cyklens aluminiumstel, er på 625 Wh. Er det, mod forventning, ikke tilstrækkeligt til dit behov, kan Treks eget Range Boost system tilkøbes.

En 1x10-speed Shimano Deore geargruppe sørger for, at du har et særdeles bredt gearområde at gøre godt med.

På denne lækre pendler-raket kan det gå virkelig stærkt. Og det ER skønt at give den `fuld hammer´, som vi siger her i det vestjyske, hvor Cykler.dk har til huse. Men omvendt er det også rart at kunne bremse ned igen. Og det er du sikker på at kunne, takket være de solide 4-stemplers hydrauliske skivebremser fra Magura.

Allant+ 8S leveres med en del praktisk udstyr, bl.a. bagagebærer, støtteben og skærme. Vi gør opmærksom på, at der ikke må sættes barnesæde på en speed pedelec, ligesom den heller ikke må trække en cykelanhænger.

Men bortset fra det, så er det bare at give den fuld gas!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: