DKK 37.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super velkørende speed pedelec (45 km/t)
2. SR Suntour forgffel
3. Trinløst Enviolo-gear

Hvis du hører til dem, der pendler meget langt til og fra job eller andre aktiviteter, har du brug for en elcykel, som er både hurtig, solid og komfortabel.

Det er her, de såkaldte speed pedelecs har deres berettigelse. En speed pedelec er en elcykel, hvor motoren hjælper til, helt op til 45 km/t. Sådan en cykel er 2023-udgavem af den hæderkronede Trek Allant+ 9S.

Det elegante alu-stel har intern kabelføring, som nedsætter behovet for vedligeholdelse. Batteriet, som er et 625 Wh. Bosch
PowerTube, er indbygget i stellet. Batteriet kan let aftages, hvilket er en stor fordel, idet opladning sker bedst og hurtigst indendørs. Det skyldes, at temperaturen påvirker de kemiske processer i batteriet.

Skulle 625 Wh. ikke være nok for dig, kan Treks Range Boost-system (som fordobler rækkevidden) tilkøbes.

Motoren kommer, ligesom batteriet, fra Bosch. Og det er en både stærk og lydsvag motor.

Som noget ret specielt er cyklen udstyret med remtræk. Det er smart, fordi remmen almindeligvis holder en del længere end en traditionel kæde. Desuden er der trinløst Enviolo-gear, som giver maksimal brugervenlighed.

En 45 mm SR Suntour forgaffel med lockout sørger for affjedringen. Det giver øget komfort på de lange og hårde ture.

Cyklen leveres med masser af udstyr. Der er bl.a. støtteben, skærme, bagagebærer og lygter. Vær opmærksom på, at der ikke må sættes barnesæde på en speed pedelec.

OBS: Der gælder særlige regler for kørsel på speed pedelec. Bl.a. skal godkendt hjelm bæres. Sørg for at sætte dig ind i reglerne, før du sætter dig op på en speed pedelec.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: