DKK 42.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og smart Speed pedelec (45 km/t)
2. Trinløst Enviolo-gear
3. 625 Wh. Bosch PowerTube batteri

Livet er en krævende `sportsgren´, og ofte skal det gå stærkt i dagligdagen. Det kender du sikkert alt til.

Hos Cykler.dk kan du heldigvis finde gode, solide og hurtige elcykler, som opfylder selv ganske betydelige transport-behov.

Her ser du f.eks. Trek Allant+ 9S Stagger. Det er `dame-udgaven` af den almindelige Allant+ 9S, og stellet er således med lav indstigning.

Allant+ 9S Stagger er en speed pedelec, hvilket betyder, at den bomstærke Bosch-motor hjælper til, helt indtil du når 45 km/t. Vær opmærksom på, at der gælder særlige regler vedrørende kørsel på en speed pedelec. Bl.a.er det et lovkrav, at du bærer en særligt godkendt hjelm.

Indbygget i cyklen strømlinede alu-ramme ligger det store 625 Wh. Bosch PowerTube batteri. Batteriet kan let aftages, så du kan tage det med ind i varmen, når det skal oplades. På den måde får du den hurtigste og bedste opladning.
Hvis du har brug for at kunne køre ekstra langt, kan Treks eget Range Boost-system tilkøbes.

Cyklen er udstyret med trinløst Enviolo-gear, som betjenes via et drejegreb. Desuden er den traditionelle kæde erstattet af remtræk, som kræver mindre vedligeholdelse, og giver længere holdbarhed end en almindelig cykelkæde.
Trek Allant+ 9S Stagger kommer med masser af lækkert udstyr, som f.eks. bagagebærer, skærme, lygter og støtteben.  

Kort sagt: En super lækker `langdistance-raket´ til den moderne kvinde med et stort behov for eksempelvis daglig pendling.

OBS: På en speed pedelec må der ikke monteres barnesæde, og du må heller ikke spænde en cykelanhænger efter din speed pedelec.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: