DKK 26.624,25
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og velkørende pendler-cykel
2. 85 Nm. Bosch elmotor
3. Leveres med skærme, lygter og støtteben

Har du af og til drømt om at suse forbi myldretidens bilkøer, med et smil på læben? Og måske er du også træt af emsige parkeringsvagter, som strør om sig med dyre kontrolafgifter?

I så fald kan en god elcykel være løsningen! Fra den amerikanske mega-koncern Trek kommer nemlig den elektriske pendler-maskine Allant+ 8. Og her får du elcykel for alle pengene!

Den stærke Bosch-motor er meget lydsvag, men giver ikke desto mindre et gevaldigt boost, når bakken er stejl og/eller modvinden hård. Momentet er på ikke mindre end 85 Nm, og motoren hjælper til, indtil du når op på 25 km/t.

Med et Bosch-PowerTube batteri på hele 625 Wh., er der rigeligt med saft og kraft, selv til længere pendlerture. Men skulle du have brug for endnu større batteri-kapacitet, kan du glæde dig over, at systemet er kompatibelt med Treks eget Range Boost-system.

Batteriet, som er indbygget i cyklens aluminiumsramme, er i øvrig aftageligt, så det er nemt at oplade indendørs, hvilket vi anbefaler, idet opladning sker bedst og hurtigst ved stuetemperatur.

Men der er meget andet godt at sige om Trek Allant+ 8: F.eks. har den en 1x10.speed Shimano Deore geargruppe, og hydrauliske skivebremser. Du kan således klare enhver terrænmæssig udfordring, og også bremse ned igen, selv i vådt/glat føre.

Lygter, skærme og støtteben er standardudstyr.

Det hele styres via det store farve-display, og cyklens controller er i øvrigt Bluetooth-kompatibel.

Som du ser, er der tale om en sand pendler-raket, fra giganten Trek!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: