DKK 100.299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Elektrisk landevejscykel i absolut topklasse
2. Let, stærk og støjsvag TQ-motor
3. Shimano Dura-Ace geargruppe og bremser

Det er super fedt at køre på en virkelig lækker racercykel. Det er i mange, som hurtigt kan blive enige om. Og oplevelsen bliver bestemt ikke ringere af, at man har en elmotor til hjælp. Og nej, man er hverken doven eller en snyder, fordi man godt kan lide det lille ekstra boost, som elmotoren giver.

Trek Domane+ SLR 9 er en super let og hurtig landevejscykel, som har en lille, støjsvag, ikke mikke mindst stærk TQ elmotor til hjælp.

Rammen på denne fede racer er lavet i det ultralette 800 Series OPCLV carbon, og forsynet med et vibrationsdæmpende IsoSpeed afkoblingsled. Desuden er der indvendig kabelføring, hvilket dels beskytter kablerne mod skader, og dels fuldender cyklens elegante look.  

Domane+ SLR 9 ruller af sted på et par lette og solide Bontrager Aeolus RSL 37 carbon-hjul. Som selvfølgelig er tubeless ready, så du kan vælge at køre slangeløst.

Den kompakte og meget lette TQ elmotor yder 50 Nm, og er meget lydsvag. Den giver et tydeligt boost, men på en meget naturlig måde, så du aldrig er i tvivl om, at det stadig er dig, der cykler.

Strømmen kommer fra et 360 Wh. Batteri. Både batteri og motor er smagfuldt indbygget i rammen, og er knapt nok synlige, hvis man ikke ved, at de er der.

Geargruppen er en 2x12-speed Shimano Dura-Ace, som er trådløs og elektronisk. Her er der tale om Shimanos absolut højeste kvalitet, så du er sikret brugervenlighed og slidstyrke på absolut topniveau.

De hydrauliske skivebremser er af samme høje standard. Du får oceaner af bremsekraft, lige på rette tid og sted. Kontrol er jo nemlig lig med sikkerhed. Og uden kontrol er fart nytteløs.

OBS: Cyklen i denne prisklasse er desværre populære blandt cykeltyve. Opbevar helst din cykel indendørs, i skjul for nysgerrige blikke, og anvend altid en godkendt kæde- eller foldelås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: