DKK 13.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og flot Cube gravelbike
2. Alu-ramme og carbon-forgaffel
3. 1x11-speed Shimano GRX geargruppe

Når ingeniørerne hos Cube i Waldershof i Bayern i det sydlige Tyskland skal skabe en gravelbike, tager de det bedste fra Cubes landevejscykler og cross-cykler, og tilsætter så en smule mountainbike-DNA. Sådan beskriver Cube det i hvert fald selv.

Og vi må sige, at resultatet er blevet fantastisk Cube Nuroad EX er en super lækker gravelbike, med aluminiumsstel, og med en forgaffel i fuld carbon. Selv om der er tale om en stiv forgaffel, er den med til at reducere vibrationerne fra underlaget. Og så er den naturligvis også lettere end en forgaffel i aluminium. Forgaflen er bred nok til, at der kan monteres særdeles brede dæk.

Der er naturligvis indvendig kabelføring, hvilket beskytter kablerne mod snavs og mudder.

Desuden er stellet forberedt for montering af ekstraudstyr, såsom skærme, bagagebærer og støtteben. Det er med til at gøre cyklen så alsidig, som en god gravelbike skal være.

Geargruppen er en 1x11-speed Shimano GRX. Den er solid og brugervenlig, og gearområdet er særdeles bredt.

Denne lækre cykel kan du bruge til det meste: Den er en stærk og trofast `arbejdshest´ på de daglige pendlerture, hurtig på landevejen, og når asfalten slipper op, og eventyret begynder, er den for alvor i sit es!

De stærke hydrauliske Shimano GRX BR-RX400 skivebremser sørger for, at du altid kan bibeholde kontrollen over cyklen, selv når føret for alvor er udfordrende. Uden kontrol er fart nemlig intet værd.

Cube Nuroad E er en gravelbike, som er både solid, flot, og ikke mindst sjov.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: