DKK 7.199,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Stærk og smuk dame-MTB
2. Performer som en langt dyrere cykel
3. Hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser

Flere og flere kvinder begynder at køre på mountainbike. Og det forstår vi bestemt godt! En MTB er nemlig ikke alene sjov i terrænet. Den er også stærk, funktionel og smart som pendler-cykel, og til anden dagligdags transport.

Cube Access WS Pro er, ligesom de andre medlemmer af Access WS-familien, et stærkt bud på en ikke alt for dyr dame-MTB. Aluminiumsrammen har glatte svejsninger og intern kabelføring. Sidstnævnte beskytter kablerne mod skader, og er med til at fuldende cyklens elegante look.

Desuden er stellet forberedt for montering af skærme, bagagebærer og støtteben.

Affjedringen kommer fra en 100 mm SR Suntour XCT Disc forgaffel. Den har lockout-funktion, hvilket især er en fordel, når du kører på asfalt.  

Geargruppen er en 2x9-speed Shimano. Det er en opgradering i forhold til de lidt billigere Access-modeller, der har en 2x8-speed. Så du har i hvert fald tilstrækkeligt med gear til rådighed.

Også de hydrauliske skivebremser har fået en opgradering: På Cube Access WS Pro finder du nemlig de nærmest legendariske Shimano BR-MT200, som mange af verdens store cykelproducenter anvender. Og de virker bare. Hver gang, og i al slags føre.

Cube Access WS Pro er en `arbejdshest´, som vil tjene dig trofast, mange år frem i tiden. Husk, at selv om den ikke er blandt de dyreste cykler, er en godkendt lås altid en god idé.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: