DKK 7.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Cube-kvalitet for alle pengene!
2. 1x12-speed geargruppe fra Sram
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

På en hardtail MTB kan du køre stort set alle vegne: Du kan pendle til og fra job eller studier, tage en motionstur på landevejen, eller drage på eventyr på diverse skovstier og MTB-spor.

Og der findes heldigvis mange gode hardtail-MTB´er, som du kan blive den lykkelige ejer af, uden at skulle tømme bankkontoen.

I mere end 25 år har den tyske producent Cube været kendt for at fremstille MTB´er, som giver særdeles god valuta for pengene, uanset hvilken prisklasse, vi taler om.

Lad os kaste et blik på 2023-udgaven af Cube Analog.

Her er der virkelig tale om en solid, flot og velkørende aluminiums-MTB. Affjedringen kommer fra en 100 mm RockShox Judy Silver forgaffel. Den skal nok `sluge´ bump og andre generende vibrationer fra underlaget.

Geargruppen er en 1x12-speed Sram SX Eagle. Den er driftssikker, og meget brugervenlig. Samtidig får du et meget bredt gearområde at arbejde med. Uanset, om du kører på asfalt eller offroad, kan du altid finde et passende gear.

De hydrauliske skivebremser kan du altid stole på. Det er nemlig de meget populære Shimano BR-MT200. Hvis du hidtil kun har været vant til almindelige fælgbremser, vil du blive positivt overrasket over forskellen, ikke mindst i vådt/glat føre.

På en Cube Analog vil du kunne klare meget af den transport, som du måske tidligere tog bilen til. Det er gavnligt, både for miljøet, for helbredet og for pengepungen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: