Før DKK 47.999,00
DKK 38.999,00
SparDKK 9.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fjerlet fart-bombe i OCLV carbon
2. Kammtail-teknologi giver uovertruffen aerodynamik
3. 2x12-speed Shimano 105 Di2 geargruppe

Hvis du interesserer dig for landevejscykling, ved du sikkert også, at navnet Madone står for fart og aerodynamik. Og generation 7 af Madone SL 6 er bestemt ikke nogen undtagelse.

Skarpt som en nysleben barberkniv skærer den fjerlette carbon-ramme sig gennem selv den stridest modvind. Det kan man blandt andet takke den revolutionerende Kammtail-teknologi for. Der er naturligvis indvendig kabelføring. Det er gavnligt, både for aerodynamikken og for cyklens æstetik.  

Også hjulene, som kommer fra Bontrager, er lavet i det ultralette, og meget stærke, OCLV carbon.

Når man gerne vil kunne køre hurtigt på landevejen, og også vinde nogle løb, skal der masser af gear til. Derfor er cyklen forsynet med den elektroniske, trådløse 2x12-speed Shimano 105 Di2 geargruppe. Masser af gear til rådighed, og perfekte, gnidningsløse gearskift, hver eneste gang.

Kontrol er en forudsætning for, at du får noget ud af cyklens fart-egenskaber. Og med de hydrauliske skivebremser fra Shimano er du sikker på, altid at kunne bremse, når det er nødvendigt. Det gælder også på våd vej.

Du må hellere give dine cykel-kammerater god tid til at beundre din nye Madone SL 6, før løbet begynder. For når startskuddet lyder, ser de kun dit baghjul!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: