DKK 51.999,00
Vælg variant for status
1. Cyklen til den inkarnerede gravel-rytter
2. IsoSpeed giver bedre komfort
3. 1x12-speed SRAM Force AXS geargruppe

Hvis du drømmer om at kunne klare selv de længste ture på gus, og måske også vinde nogle gravelløb, så er Trek Checkpoint SL 7 AXS bestemt værd at kaste et (langt) blik på.

Den både lette, stærke og stive ramme er lavet i 500 Series OCLV carbon, og forsynet med IsoSpeed afkoblingsled, som giver øget komfort, at terrænet bliver ujævnt.

Som noget ganske selvfølgeligt er rammen forsynet med studser til montering af bagagebærer, skærme mm. Rammen er ligeledes klargjort til dropper post sadelpind.

De 25 mm brede Bontrager Aeolus 3V fælge er ligeledes lavet i OCLV carbon, og er naturligvis tubeless ready, så du har mulighed for at opnå optimal punkteringsbeskyttelse, og samtidig køre med lavere dæktryk, hvilket giver et bedre vejgreb.

På en cykel af denne klasse kan det vel heller ikke overraske, at geargruppen er trådløs og elektronisk. Her finder vi nemlig en 1x12-speed SRAM Force AXS D2. Og så kan gearskift næsten ikke blive mere problemfrie: Ingen kabler, som kan sætte sig fast eller knække. Bare perfekte, lynhurtige og sprøde gearskift. Også, når du skifter gear for 117. gang på en dag.

Et lille input til de bomstærke hydrauliske SRAM Force AXS skivebremser, og dækkene bider sig godt fast i underlaget, og sikrer dig fuld kontrol over cyklen. Det gælder også, når føret viser sig fra sin mest drilske side.

Ganske vist består Checkpoint SL 7 AXS hovedsageligt og OCLV carbon. Men måske er det netop det stof, som gravel-drømme er gjort af?

OBS: Cykeltyvene er desværre også glade for cykler i denne prisklasse. Benyt helst en godkendt kædelås.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: