Før DKK 7.999,00
DKK 7.549,00
SparDKK 450,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 299,00)
Se mere
(+ DKK 99,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 489,00)
Se mere
(+ DKK 379,00)
Derfor vil du elske den
1. Dejlig landevejscykel til begynderen
2. 2x8-speed Shimano gearsystem
3. Tektro C550 mekaniske skivebremser

landevejscykling handler om andet og mere end bare det at sætte sig op på en cykel, og så trampe derudad. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken cykel, du vælger, når du begiver dig ind i landevejscyklingens fascinerende verden. En landevejscykel skal ikke alene være hurtig. Den skal også være stabil, solid og komfortabel. Hvis du ikke får en god cykel-oplevelse, lige fra første færd vil du højest sandsynligt ikke for alvor fatte interesse for sporten. Og det ville da være en skam!

Amerikanske Trek melder sig nu på banen med Domane AL 2 Disc. Det er en rigtig smart og solid landevejscykel, som er særdeles velegnet til begynderen. Som navnet antyder, er cyklen bygget op omkring et både let og stærkt aluminiumsstel, som holder til lidt af hvert. Forgaflen er derimod i carbon, hvilket er med til at holde vægten nede. En carbon-forgaffel må siges at være lidt af et særsyn på cykler i prisklassen under de 10000 kr. De meget fine forgaffel giver god komfort, så du bedre kan holde til selv meget lange etaper.

Desuden er der studser til montering af skærme og bagagebærer. Dette kan være en fordel, hvis du også vil bruge din cykel som dagligdags transportmiddel.

Geargruppen er en Shimano Claris R 2000, og den byder på 2x8 gear, hvilket giver dig et meget bredt udvalg af gear at gøre godt med. Du kan således altid finde et gear, der er velegnet til det terræn, du kører i.

Trek Domane AL 2 Disc leveres med mekaniske Tektro C550 skivebremser. Dette er en lidt billigere løsning end de hydrauliske skivebremser, man i reglen finder på de lidt dyrere cykler. Men hvis du aldrig tidligere har kørt på andet end almindelige hverdagscykler (der som regel har fælgbremser), så vil du blive positivt overrasket over, hvor godt, de mekaniske skivebremser gør deres `job´.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: