DKK 9.599,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 299,00)
Se mere
(+ DKK 99,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 489,00)
Se mere
(+ DKK 379,00)
1. Utroligt fin landevejscykel til prisen
2. 2x8-speed Shimano Claris geargruppe
3. Mekaniske skivebremser fra Tektro

Hvis du går rundt og drømmer om at begive dig ind i landevejscyklingens fascinerende verden, så er du med garanti ikke den eneste.

Derfor er det godt, at der findes en landevejscykel som Domane AL 2. Her er der nemlig tale om en både hurtig og solid racercykel, som ikke koster en halv bondegård.

Stellet er lavet i 100 Series Alpha aluminium, og forgaflen er i carbon, hvilket sparer en del vægt. Forgaflen er desuden bred nok til, at du kan montere bredere dæk. Det kan f.eks. være en fordel, hvis du har lyst til at tage en tur på en grusvej eller lignende.

Endvidere har stellet studser til montering af skærme.

Cyklen kommer med en 2x8-speed Shimano Claris geargruppe. Så det bliver ikke gear, du kommer til at mangle.

Endelig er der 2-stempler hydrauliske skivebremser fra Tektro. De er noget billigere end hydrauliske skivebremser, men bremsekraften fejler bestemt ikke noget, og desuden er behovet for vedligeholdelse minimalt.

Alt i alt en rigtig fin begynder-racer til dig, der gerne vil kunne køre hurtigt og langt, uden at behøve at tømme bankkontoen. Glæd dig til mange skønne,hurtige ture på landevejen, enten alene eller sammen med vennerne fra cykelklubben.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: