Før DKK 10.899,00
DKK 9.899,00
SparDKK 1.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og hurtig racer, til fin pris
2. 2x9-speed geargruppe
3. Let og stærk alu-ramme


Behøver det koste en formue at købe sin første racercykel? Nej, heldigvis ikke. Tag f.eks. et kig på Allez Sport fra specialized! Her får du en ´entry-level´ landevejscykel, som kører glimrende, og ser flot ud,men som du ikke behøver tømme bankkontoen for at få råd til. Lad os se nærmere på ´dyret´!

Faktisk giver det god mening at sige, at Specialized Allez Sport repræsenterer en helt ny definition af begrebet `entry-level landevejscykel`. Til selve rammen er der nemlig anvendt en speciel type af aluminiumsrør, som er ret tynde i selve godset, men som stadig er meget solide, og giver stellet en fremragende stivhed, som resulterer i en cykel, der håndterer fint. Specialized siger selv, at den tager hjørnerne ligesom en slalom-skiløber! Samtidig har cyklen et lækkert, helstøbt look.

Som noget ret usædvanligt for cykler i denne prisklasse er Allez Sport udstyret med en carbon-forgaffel, hvilket er med til at reducere cyklens samlede vægt.

En 2x9-speed Shimano Sora geargruppe sørger for, at du altid har masser af gear til rådighed, uanset, om du kører op ad bakke, ned ad bakke, eller på lige vej. Det bliver næppe gear, du kommer til at mangle.

Cyklen er udstyret med fælgbremser både for og bag. Denne type bremser giver god og solid bremsekraft, uden at man dog kan sammenligne dem med de langt dyrere skivebremser, som man typisk finder på cykler i højere prisklasser.

Vælg en Specialized allez Sport som din første landevejscykel. Eventyret starter på Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: