Før DKK 44.999,00
DKK 37.499,00
SparDKK 7.500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig og velkørende landevejs-raket
2. Elektronisk, trådløst gearskifte, takket være Sram eTap AXS
3. 2x12-speed geargruppe

Har man først én gang tabt sit hjerte til landevejscykling, så lever drømmen i én. Drømmen om at flyve ud ad den endeløse landevej, på en ægte carbon-raket, som er let og hurtig, og som håndterer knivskarpt, således, at den omgående reagerer på selv det mindste input, du sender den. Sådan en cykel er Specialized Aethos Comp.  

De dygtige folk hos den amerikanske cykel-producent Specialized har gjort brug af al deres mangeårige erfaring, for at skabe en landevejscykel til dig, der ELSKER at cykle! En cykel, som er hurtig, som er så komfortabel, at du nemt kan holde til selv meget lange og hårde etaper, og som også er indbegrebet af god stil.

Aethos Comps fjerlette carbon-stel er (selvfølgelig, fristes man til at sige), skabt ud fra Specializeds unikke Rider-first Engineered filosofi. Og så bliver det næppe meget bedre. Forgaflen er naturligvis også af carbon, så vægten holdes nede. Dette stel er ikke alene let, stærkt og aerodynamisk. Det er også en fryd for øjet!

Gear er der nok af på en Aethos Comp. Den er nemlig forsynet med en 2x12-speed Sram Rival eTap AXS geargruppe. Så det bliver ikke gear, du løber tør for, uanset, hvordan terrænet er. Og så får du ydermere den sublime komfort og brugervenlighed, som elektroniske, trådløse gearskift giver. Hvert enkelt skift sker så silkeblødt, at du knapt nok bemærker det. I stedet kan du så fokusere på at yde det maksimale, alt imens hvert eneste watt fra dine tråd overføres til de smalle Tubeless Ready hjul.

Når der skal bremses ned igen, sker det ligeledes problemløst, takket være de hydrauliske Sram Rival 1 skivebremser.

Specialized Aethon Comp er, ganske kort fortalt, en rigtig lækker landevejscykel, der formår at begå sig i et særdeles hårdt prissegment.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: