Før DKK 50.799,00
DKK 39.899,00
SparDKK 10.900,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og velkørende endurance-cykel
2. Ramme, forgaffel og hjul i fjerlet carbon
3. 2x12-speed elektronisk, trådløs Shimano-geargruppe

Vi er mange, som hurtigt kan blive enige om, at det er fedt at køre langt, hurtigt og tit på landevejen. Og heldigvis kan det godt lade sig gøre at få en top-lækker endurance-racer, som ikke ligger i de HELT høje prisklasser. Det er generation 3 af den populære Trek Domane SL 7 et lysende eksempel på.

Cyklen er udformet i det lette, aerodynamiske 500 Series OCLV carbon-stel, som vi også kender fra andre medlemmer af Domane-familien. Der er IsoSpeed afkoblingsled for og bag, hvilket i høj grad dæmper vibrationer fra underlaget. Indvendig bremsekabelføring er på det nærmest en selvfølge. Det fuldender cyklens elegante look, og begrænser behovet for vedligeholdelse.  

De slanke Bontrager Aeolus 3V carbon-hjul skærer sig igennem selv den strideste modvind, skarpe som et par nyslebne rageknive. Men noget af det mest fascinerende ved denne lækre carbon-raket er dog geargruppen, som er en 2x12-speed Shimano Ultegra Di2. Som kendere vil vide, er der tale om en trådløs, elektronisk geargruppe. Så er du sikret bløde, problemfrie gearskift, hver gang, og under alle tænkelige forhold. Behovet for vedligeholdelse er minimalt, ganske enkelt fordi der ikke er nogen gearkabler, som kan sætte sig fast eller gå i stykker. Batteriet, der forsyner elektronikken med strøm, oplades let vha. det medfølgende ladekabel.

På en Trek Domane SL 7, gen. 3 kan du få utallige skønne ture på landevejen. Om du også skal vinde løb, er helt op til dig!

Der er, kort fortalt, tale om en unik endurance-cykel, som såmænd godt kunne være en del dyrere. Mange vil kaste misundelige blikke efter den. Så hvad med en god cykellås?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: