DKK 114.999,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Den ultimative landevejscykel, i prof. kvalitet!
2. Ultra-lav vægt, og uovertruffen aerodynamik
3. Trådløs 2x12-speed geargruppe fra Sram

Når du vælger at ofre penge på en landevejscykel, der er god nok til de bedste cykelryttere på planeten, skal du så tvinges til at vælge mellem aerodynamik og vægt? Eller mellem komfort og fart? Det helt klare svar er, heldigvis, nej! Med Specialized S-Works Tarmac SL7 eTAP får du en ægte fuldblods racer-maskine, hvor INTET mangler! Som du sikkert ved, står betegnelsen S-Works for det ypperste, Specialized kan præstere. Og dette lever Tarmac´en til fulde op til!
Faktisk er denne super lækre cykel blandt de letteste, som UCI (Union Cycliste Internationale) tillader i professionelle cykelløb. Samtidig er både aerodynamik, kvalitet og komfort af en helt uhørt høj standard.

Som en nyslebet ragekniv skærer det fjerlette carbon-stel og de slanke Roval Rapide CLX-hjul sig gennem vinden, imens den trådløse Sram Red eTap AXS geargruppe (2x12-speed) sørger for, at selv de stejleste stigninger føles som den rene barneleg. Med en trådløs geargruppe oplever du silkebløde gearskift, hver eneste gang, og samtidig bliver behovet for vedligeholdelse minimalt, fordi der ingen gearkabler er! Faktisk lægger du knapt nok mærke til gearskiftene.

Trods det slanke design giver hjulene en fantastisk stabilitet, så både sikkerhed og komfort er uden sidestykke.
Specializeds egen S-Works FACT carbon-forgaffel sørger for affjedringen.

De hydrauliske skivebremser hedder Sram Red eTap AXS. Og de er naturligvis af samme tårnhøje kvalitet som alle andre dele af denne exceptionelle carbon-raket.  

Specialized S-Works Tarmac SL7eTap er meget kort fortalt, en racercykel, der kan klare alt, hvad du kan komme ud for som landevejsrytter, herunder også Tour de France. Om du så skal være den næste danske Tour-vinder, er helt op til dig. Her hos Cykler.dk, skal vi nok heppe på dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: