Specialized Diverge Sport Carbon - 2022

DKK 31.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og fjerlet gravel-raket!
2. 1x11-speed Sram Apex geargruppe
3. Future Shock forgaffel

Gravel-cykling regnes for én af cykelsportens nyere discipliner. Ikke desto mindre har folkene hos Specialized trukket på flere årtiers erfaringer, da de skabte Diverge Sport Carbon!

Denne cykel er, hvad en gravelbike skal være: Hurtig, solid, alsidig, og ikke mindst sjov at køre på, både på de daglige pendlerture, og når asfalten slipper op, og landevejscyklerne må give fortabt.

Det stærke og smukke carbon-stel er bomstærkt, men stadig så let som på mange racercykler. En Future Shock 1.5 forgaffel sørger for at `sluge´ generende bump og vibrationer fra underlaget, imens en 1x11-speed Sram Apex geargruppe overfører kraften fra dine tråd til de brede Pathfinder Pro dæk. Med en geargruppe af denne type får du et bredt gearområde til rådighed, uden at gå på kompromis med brugervenligheden. I stedet for at skulle tænke meget over gearskiftene, kan du fokusere på at yde mest muligt, og så ellers nyde turen!

Et sæt solide hydrauliske skivebremser (der, ligesom geargruppen, bærer navnet Sram Apex), sørger for, at du også kan bremse, når der er brug for det. Husk, at uden kontrol er fart i bedste fald meningsløst, og i værste fald direkte livsfarligt. Især i vådt og/eller glat føre er hydrauliske skivebremser en stor fordel, fordi de bibeholder bremsekraften, næsten uanset, hvordan føret er.

Specialized Diverge Sport Carbon er en gravelbike, der kan det hele: Den er bundsolid som pendlercykel, hurtig på landevej og fantastisk på grus. Og så skal vi da heller ikke glemme at nævne, at den også ser blændende godt ud. Det eneste, denne cykel mangler, er dig, til at træde i pedalerne!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: