DKK 9.799,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Din billet til gravel-eventyret
2. 2x10-speed Shimano geargruppe
3. Mekaniske skivebremser

Selv i vor moderne tid er der heldigvis mange mennesker, som stadig besidder eventyrlyst. Og hvem siger egentlig, at det behøver være hverken dyrt eller kompliceret at opleve eventyret? Eventyr behøver ikke altid være forbundet med at rejse til et eksotisk sted (selv om det også kan være fedt). Måske venter eventyret ude i de danske skove, eller nede ad den næste lille grusvej? Hvis du skaber dine egne gode minder, så kan selv en relativt beskeden naturoplevelse jo godt være dit private eventyr.

Det skal i hvert fald ikke være din cykel, der forhindrer dig i at opleve det, du gerne vil! Det er den filosofi, der ligger til grund for CUBEs lækre gravelbike Nuroad Pro. Ligesom flere andre cykler i Nuroad-serien har Nuroad Pro et let og stærkt aluminiumsstel. Det gør cyklen meget solid, og er desuden med til at holde prisen nede, i forhold til en carbon-ramme.

Forgaflen (CUBEs egen) er derimod i full carbon. Den sluger generende vibrationer fra underlaget. Det giver mindre træthed på længere etaper. Desuden er den naturligvis lettere end en forgaffel i aluminium.

Den solide 2x10-speed Shimano GRX geargruppe sørger for, at du altid kan finde et passende gear at køre i, næsten uanset, hvilket terræn, du har bevæget dig ud i. Her er der virkelig et fantastisk bredt udvalg af gear at gøre godt med.  

Cyklen har mekaniske skivebremser. De er en smule billigere end hydrauliske ditto, og de giver stadig særdeles god bremsekraft, selv når føret er vådt.

Endelig skal det da også nævne, at en gravelbike som CUBE Nuroad Pro også er særdeles velegnet til pendling og/eller anden daglig transport. Derfor er cyklen forberedt for montering af støtteben, skærme mm.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: