DKK 13.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og enkel gravelbike
2. 1x11-speed Shimano geargruppe
3. CUBE full carbon forgaffel

Der findes situationer her i verden, hvor man kan udrette meget med relativt få midler. Til tider er det enkle og stærke det rigtige valg. Det gælder også, når det drejer sig om cykler. Og styrke og alsidighed er netop det, der kendetegner en god gravelbike. Mange danske cyklister har da også i høj grad taget gravelbikes til sig. Her er nemlig tale om cykler, der er hurtige på landevejen, sjove i naturen og pålidelige til pendling og anden daglig transport.

At tyske CUBE formår at lave cykler, der holder, er ikke noget nyt. Det har cykelfreaks over store dele af verden vidst i årevis. Mindre kendt er det måske, at CUBE også kan lave andet end mountainbikes. Firmaets verdens-ry som producent af mountainbikes er bestemt fuld fortjent, men deres gravelbikes er uden tvivl også værd at kigge nærmere på.

Nuroad EX er en enkel og elegant gravelbike, der er baseret på en aluminiumsramme, og med full carbon forgaffel (CUBEs egen). Det lette aluminiumsstel giver cyklen den rette stivhed, som resulter i, at den reagerer både hurtigt og præcist på styringen.

Hvis man i forvejen kender lidt til CUBE gravelbikes, vil man nikke genkendende til den enkle og solide gravel-specifikke 1x11-speed Shimano geargruppe. Den er kendt for sin meget høje driftssikkerhed, og samtidig giver den dig et meget bredt gearområde at arbejde med.  

De hydrauliske skivebremser kender vi ligeledes fra andre gravelbikes i Nuroad-serien: De hedder Shimano BR-RX400. Og dem er der kun godt at sige om. De leverer hurtig og præcis bremsekraft, hver eneste gang.

Hvis du vælger en CUBE Nuroad EX, får du en gravelbike, der kan begå sig under langt de fleste forhold, og som ikke ruinerer dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: