DKK 5.299,00
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Let og stærkt alu-stel
2. 9-speed geargruppe
3. Specielt designet til små cykelryttere

Cykling er for hele familien. Sådan har det heldigvis været i mange år. Især mountainbike-sport oplever stigende popularitet, lige for tiden. Det forstår vi så udmærket, for det er jo en både sund, sjov og action-fyldt sport, som kan dyrkes i den danske natur (når man ellers respekterer såvel naturen som de gældende regler for færdsel i skovene, forstås).

Også de lidt større børn begynder at fatte interesse for mountainbiking. Måske ser de far eller mor boltre sig på MTB-sporet. Eller måske har de ældre søskende, der dyrker denne fantastiske motionsform.
Heldigvis kan man sagtens få mountainbikes, der kan bruges af større børn. Og ikke overraskende er den anerkendte tyske producent CUBE med helt i front, også på dette område.

Acid 200 SL Teamline er en rigtig fed junior-MTB, der på mange måder ligner en MTB til voksne. Rammen består af den samme type 6061 aluminium, som bruges til CUBEs full sze mountainbikes. Denne ramme er både stærk og let. Og takket være det nedad-bøjede overrør er cyklen tilpasset specielt til mindre ryttere. Desuden er der et udskifteligt geardrop, så man ikke behøver udskifte hele cyklen, i tilfælde af at geardroppet skulle blive beskadiget ved et styrt.  
Acid 200 SL Teamline har 9 gear, og geargrebet er designet specielt til små hænder.

Forgaflen er stiv, og de solide V-bremser sikrer, at den unge rytter kan bibeholde fuld kontrol over cyklen.

På en CUBE Acid 200 SL Teamline er dit store barn klar til at hjule ind i MTB-rytternes betagende verden! Det er ikke uden grund, at vi, hos Cykler.dk, har mange dedikerede CUBE-fans blandt vore tilbagevendende kunder.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: