DKK 5.499,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. MTB´en, som alle større børn drømmer om
2. 1x9-speed Microshift geargruppe
3. Hydrauliske Tektro HD-M275 skivebremser

Vi er alle startet et sted. Det gælder for selv den dygtigste cykelrytter. Og lige fra starten skal grejet være tiptop i orden.
Alle spirende MTB-entusiaster drømmer naturligvis om en cykel, der kan alt det, en god full size MTB kan. Og nogle forældre frygter måske, at barnets drøm vil gå hen og blive forældrenes økonomiske mareridt. Men sådan behøver det heldigvis slet ikke være! For hvis man vælger en CUBE-cykel, får man nemlig altid god valuta for pengene. Det gælder, uanset, om man køber en billig eller en dyr CUBE-cykel.

Mountainbikes er noget, som folkene hos CUBE i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern forstår at lave. Og CUBE Acid 240 Disc er cyklen, der tændes en brand i alle spirende MTB-rytteres sjæle. Denne smarte aluminiumscykel er både stærk og let. Og som CUBE selv formulerer det, så har denne lækre junior-MTB alt, hvad de unge MTB-ryttere har brug for, og intet, som de ikke har brug for.

Affjedringen skal være i orden, når man kører offroad. Derfor er CUBE Acid 240 Disc udstyret med en 60 mm SR Suntour SF20 XCT forgaffel, som let neutraliserer bump og vibrationer fra underlaget. Det giver øget komfort, og mindre træthed efter en lang, action-fyldt dag på MTB-sporet.

Endvidere er der en 1x9-speed Microshift geargruppe, som sørger for, at den unge MTB-rytter altid kan finde et gear, der passer til situationen. Desuden er gearene meget lette at betjene, så rytteren kan koncentrere sig om at cykle, i stedet for at skulle spekulere meget over gearskiftene.

Sikkerhed er alfa og omega, når man cykler. Og når ordet `Disc´ indgår i navnet på denne cykel, skyldes det, at den er forsynet med et sæt solide Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser. Fordelen ved hydrauliske skivebremser er, at de ikke så let lader sig påvirke af glat/vådt føre. Og desuden kræver de kun et minimum af vedligeholdelse.

På en CUBE Acid 240 Disc er dit barn klar til at indtage MTB-sporene. God tur, og husk hjelmen!

Vi gør opmærksom på, at farven Iceblue ´n' blue er monteret med 1x7 gears drejgreb.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: