DKK 3.699,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Enkel 1x7 gearing
2. Let og stærkt aluminiumsstel
3. Bredere dæk for øget stabilitet

Når dit barn begynder at blive større, melder eventyrlysten sig. Sådan har det altid været. Det er naturens orden. Også når det gælder cykling, begynder mange børn at få lyst til action, når de bliver lidt ældre. MTB-sport oplever jo stigende popularitet for tiden, og det er ganske naturligt, at stadig flere børn begynder at vise interesse for denne herlige motionsform.

Hvis nogen kan lave solide, smarte mountainbikes til rimelige priser, så er det tyske CUBE. I de senere år er firmaet også begyndt at gøre sig gældende på markedet for cykler til børn.

CUBE Acid 200 er en vaskeægte MTB i børne-størrelse. Stellet består af præcis den samme lette og stærke aluminiums-legering, som CUBE bruger til cykler til voksne. Blot er stellet skræddersyet specielt til mindre cykelryttere. Selv om CUBE Acid 200 er en solid og sikker cykel, så kan det jo ikke helt afvises, at styrt eller andre former for uheld kan forekomme. Derfor erm cyklen udstyret med et udskifteligt geardrop, så man ikke behøver kassere hele rammen, i tilfælde af et styrt.

CUBE Acid 200 har fælgbremser både form og bag. Disse betjenes begge ved hjælp af håndbremsegreb. Grebene er tilpasset, så de let kan betjenes af en lille hånd.
Cyklen har 7 gear, hvilket lige er et skridt højere end de 3 gear, dit barn sikkert er vant til.
Med CUBE Acid 200 kan dit barn for første gang forlade asfalten, og drage ud på alverdens skovstier og MTB-spor. Det giver basis for mange skønne, action-prægede fælles oplevelser.

Hvis børn skal gide cykle, så skal cyklen var hurtig, solid og smart. Og det er CUBE Acid 200. Køb den til dit barn, og få en lille ny MTB-rytter i familien!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: