DKK 3.899,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Super cool børne-MTB
2. Meget stærk og sikker cykel
3. 7 gear, og udskifteligt geardrop

Der er næsten ikke noget skønnere end at se lyset i dit barns øjne, når en flot, ny cykel tages i brug. Og som forælder skal du samtidig kunne stole på, at den cykel, du giver dit barn, er både solid og sikker.

Cube Acid 200 er en 20´´ mountainbike, der, i mange henseender, minder om en MTB til voksne. Den er f.eks. lavet med den samme stærke aluminiumsramme. S

Som noget helt selvfølgeligt er alt ved denne super seje børnecykel dimensioneret således, at det passer til et barn fysik.

Det gælder f.eks. grebene til de stærke V-bremser, som findes på både for- og baghjul.
Geargruppen er en 1x7-spoed Shimano. Den er let at betjene, og giver et gearområde, der er mere end tilstrækkeligt bredt til brug på en børnecykel. Barnet kan sagtens følge med, når hele familien drager af sted på cykeltur. Forgaflen er fast.

Når barnet for alvor begynder at begive sig ud på eventyr på to hjul, kan et styrt eller to næsten ikke undgås. Derfor har Cube udstyret cyklen med udskiftelige geardrop. Så behøver man ikke kassere hele rammen, hvis uheldet skulle være ude.

På den smarte børne-MTB Cube Acid 200 kan dit barn få masser af skønne oplevelser. Husk cykelhjelmen. Hos Cykler.dk har vi masser af sikre og smarte hjelme til cyklister i alle aldre.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: