Før DKK 3.899,00
DKK 3.199,00
SparDKK 700,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Super sej og solid børne-MTB
2. 1x8-speed geargruppe
3. Stærke, vedligeholdelsesfrie bremser

Når børn er fyldt 6 år, må de selv færdes i trafikken. Sådan siger dansk lov. Og så skal der en god, sjov og sikker cykel til! Og det kan godt betale sig at give sit barn en cykel af god kvalitet, og af anerkendt mærke. Dels sparer forældrene både tid og benzin (til glæde for både pengepung og miljø), når barnet ikke skal køres til og fra skole og fritidsaktiviteter, og dels har man her chancen for at give barnet en cykel-glæde, som gerne skal vare ved, livet igennem.

Trek Wahoo 20 er en både solid og smart cykel til børn i indskolings-alderen (dvs. 6-8 år, og 115-137 cm i højden). I praksis er der tale om en børne-mountainbike, med et let og solidt aluminiumsstel, og med en enkel og velfungerende 1x8-speed geargruppe, som er meget let for barnet at betjene. Både gear- og bremsergreb er i øvrigt dimensioneret således, at de passer til en barnehånd. De stærke, vedligeholdelsesfrie bremser sørger for, at sikkerheden er i top.

Trek Wahoo 20 er udformet som en ægte MTB, i børnestørrelse. Cyklen er meget let at håndtere for et barn, og det er ingen sag at følge med de voksne, når familien drager af sted på cykeltur. Her er der virkelig basis for mange gode fælles cykel-oplevelser, til gavn for både krop, sjæl og miljø.

Treks helt eget patenterede ThruSkrew-system sikrer, at hjulene ikke kan falde af cyklen.

Når du giver dit barn en Trek Wahoo 20, får barnet ikke bare en cykel. Det får også en perfekt introduktion til et hav af oplevelser på to hjul! Husk i øvrigt cykelhjelm, både til barnet og til dig selv. Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af sikre og smarte hjelme.                        

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: