DKK 5.199,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil dit barn elske den
1. Lækker MTB til lidt større børn
2. 60 mm SR Suntour forgaffel
3. Masser af praktisk udstyr

Børn har en fantastisk evne til at skabe deres egne eventyr. Når fantasien er i orden, kan selv en lille tur ud i en nærliggende skov blive til en hel ekspedition. Og eventyret bliver bestemt ikke mindre af, at det foregår på to hjul.

Hvis du giver dit barn en Cube Acid 240 Allroad, giver du samtidig dit barn en fantastisk mulighed for at få grundlagt en cykelglæde, som forhåbentlig vil holde livet igennem.

Den stærke og flotte 24´´ børne-MTB er lavet af det samme lette og solide aluminium, som buges til at lave MTB´er til voksne. Der er desuden aftageligt geardrop, så geardroppet kan udskiftes, hvis det skulle blive beskadiget ed et styrt.

En 60 mm SR Suntour forgaffel giver en behagelig affjedring, ikke mindst, når terrænet bliver ujævnt.

Geargruppen er en enkel og stærk 1x7-speed Shimano. Det bliver således ikke noget problem for barnet at takle udfordringerne i terrænet, eller at holde trit med far og mor, når I sammen tager på cykeltur.

De stærke og enkle V-bremser gør, hvad de skal.

Betegnelsen `Allroad´ betyder, at cyklen leveres med masser af smart udstyr: Skærme, lygter og støtteben. Alt sammen ting, som er med til at gøre cyklen så alsidig, som den skal være.

Glem ikke en god cykelhjelm til dit barn. Og hvad med en solid cykellås, til værn mod uærlige personer?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: