Før DKK 4.199,00
DKK 4.179,00
SparDKK 20,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Let, stærk og smart hybrid
2. Perfekt til større børn
3. 1x8-speed Shimano geargruppe

Efterhånden, som børn bliver større, ændrer deres interesser sig selvfølgelig. Men glæden ved at cykle skulle gerne vare ved.

Når du giver dit barn en god cykel, gør du en god gerning, ikke alene for barnet, men også for miljøet og din egen pengepung, fordi du ikke længere behøver bruge bilen, når junior skal hentes og bringes fra skole, fritidsaktiviteter og meget andet.

Trek Wahoo 26 er en smart, stærk og sikker hybridcykel til større børn.

Det lette og stærke aluminiumsstel gør cyklen let at håndtere, og samtidig kan stellet tåle et par knubs, hvilket en børnecykel ofte vil få.

Forgaflen har lukkede gaffelender, og er forsynet med Treks patenterede ThruSkew-system, som forhindrer, at hjulene kan falde af.

Dækkene er brede, så cyklen kan klare de fleste typer underlag.

Når hele familien er på cykeltur, kan junior nemt følge med, selv når terrænet bliver udfordrende. Det sørger en 1x8-speed Shimano for. Der er kun én gearvælger at holde styr på, hvilket gør gearsystemet meget let at betjene. Alle greb og lign. på Wahoo 26 er i øvrigt designet således, at de let kan betjenes af et barn.

Når der skal bremses ned igen, kan man trygt stole på de stærke, klassiske fælgbremser.

Trek Wahoo 26 skal nok tænde lyset i enhver ung cykelrytters øjne. Og selv professionelle MTB-ryttere er jo startet et sted!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: