DKK 2.849,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Let og stærkt aluminiumsstel
2. Fodbremse til baghjulet og styrbremse til forhjulet
3. Flot og enkelt design, der tiltaler mange børn

Mange danske børn lærer at cykle i en tidlig alder. Og det giver basis for mange skønne fælles oplevelser, når hele familien er på cykeltur. Som forælder ønsker du sikkert, at dit barn lærer at cykle på en solid og sikker cykel. Og samtidig må cyklen gerne se lidt smart ud. Børn ved godt, hvad de vil have!

Fra den anerkendte tyske producent CUBE kommer Kid 160, en rigtig smart og stærk børnecykel, som er tilpasset til et barn i voksealderen. Cyklen er bygget op omkring et både let og stærkt aluminiumsstel, der kan holde til daglig brug, selv i et klima som det danske. Stellet laves af samme materiale, og testes efter de samme kriterier, som når det gælder stel til voksen-cykler. Kæder og tandhjul er godt afskærmet, for at minimere risikoen for, at barnet kommer til skade. Cyklen har en enkel fodbremse på baghjulet, og på forhjulet finder man en håndbremse, som er ergonomisk tilpasset, så den er let at betjene, selv af en barnehånd. De brede dæk giver god stabilitet, så barnet har let ved at holde balancen på cyklen.  

Cyklen fås i flere forskellige farver, så der er noget for enhver smag, hvadenten den kommende cyklist er en lille prinsesse eller en super sej dreng! Første gang, dit barn sætter sig op på sin splinternye CUBE Kid, vil der tændes et lys i dets øjne, og forhåbentlig vil barnet få smag for de mange glæder, livet som cyklist byder på.

OBS: Cykler.dk anbefaler, at du lærer dit barn at bære cykelhjelm, lige fra første gang, det sætter sig op på en cykel! Vi tilbyder et bredt udvalg af sikre og smarte cykelhjelme til både børn og voksne.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: