DKK 3.599,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Stærk og smart hybridcykel til børn
2. Sikkerhed og cykelglæde i top
3. 1x8-speed Shimano geargruppe

Cykling skal, først og fremmest, være sjovt! Det gælder ikke mindst, når vi har med børn at gøre. Gode cykel-oplevelser i barndommen er en forudsætning for, at glæden ved at cykle holder hele livet.

Vi anbefaler derfor, at man giver sit barn en god cykel, som er nem og sjov at cykle på, og som kan holde til de knubs, en børnecykel uvægerligt vil få.

Trek Wahoo 20 er en solid, smart og velkørende hybridcykel til børn i alderen 6-8 år (115-134 cm i højden).

Fundamentet for denne super seje hybridcykel er et solidt 20´´ aluminiumsstel, som nok skal holde til de udfordringer, som både cyklen og dine unge cykelrytter måtte komme ud for.

En 1x8-speed geargruppe fra Shimano gør cyklen meget letkørt, samtidig med, at brugervenligheden er i top. På denne cykel kan barnet let følge med, når hele familien tager afsted på cykeltur, og desuden er der kun én gearvælger at holde styr på. Barnet kan derfor, først og fremmest koncentrere sig om at cykle. Gearområdet er tilstrækkeligt bredt til, at cyklen kan klare langt de fleste typer terræn.  

Alle håndtag mv. er dimensioneret således, at de let kan betjenes af en barnehånd.

Sikkerhed er alfa og omega, ikke mindst, når det handler om børn. Derfor er Trek Wahoo 20 udstyret med stærke fælgbremser. Og Treks patenterede lukkede gaffelender med ThruSkew-system sikrer, at hjulene aldrig kan falde af.
Der kan let monteres diverse udstyr.

På en Trek Wahoo 20 kan dit barn rigtigt udforske cyklingens fascinerende verden. Husk i øvrigt at lære barnet, at der altid bør bruges cykelhjelm, når man sætter sig op på cyklen. Cykler.dks udvalg af flotte, sikre og komfortable hjelme til børn finder du her.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: