Før DKK 729,00
DKK 589,00
SparDKK 140,00
Ikke på lager
En rigtig Winther klassiker!
Den velkendte, lille trehjulede cykel, der i årtier har sat gang i børns fantasi og udviklet deres motorik.

Cyklen har været produceret siden 1935, og gennem de sidste mere en 70 år gennemgået løbende opdateringer og produceres i dag med stor vægt på kvalitet og sikkerhed!

Den slagfaste pulverlakering sikrer, at den holder til lidt mere af det hele – ikke kun mere regn og rusk, flere slag og skrammer – men også til næste generation, Det er næsten med garanti!

En anden ting som også er med garanti, er at gennem de sidste mere end 70 år, har Winther med denne trehjulede, været med til at præge en vigtig del af børns udvikling. Idet motorik og balance bliver udviklet ved hjælp denne trehjulede hvor børnene lærer at cykle, som jo er en vigtig del af deres videre byggesten – Derudover har den trehjulede cykel også en utrolig høj underholdningsværdi, idet tippeladet gør det sjovere at transporter alt lige fra: sand, bamser, biler eller dukker rundt i deres store verden!

Vi anbefaler den til børn i alderen fra 1 år - 4 år!

Fås i 5 forskellige - Der er alt lige fra den klassiske røde, den grønne i jubilæumsfarven, den lyserød til en rigtig lille prinsesse udgave og den blå, til den rigtige dreng!