DKK 849,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. Den klassiske trehjulede cykel
2. Kvalitet gennem mere end 70 år
3. Udvikler barnets motorik, balance og fantasi

Langt de fleste danskere kender Winthers klassiske trehjulede cykel, når de ser den. Måske har vi selv haft én, eller måske har vi prøvet den i daginstitutioner og lignende. Og er der noget skønnere end at se et barn trille af sted på den trehjulede, imens begejstringen lyser ud af hele ansigtet?

I mere end 70 år har Winther fabrikeret den velkendte trehjulede cykel. Og det er en evigt ung klassiker, fordi den både stimulerer børnenes fantasi og motorik, samtidig med, at balancen styrkes. På det smarte lad kan barnet f.eks. transportere sand til et `byggeprojekt´ i sandkassen, eller have sin dukke, bamse eller andet legetøj med på cykelturen. Og når fantasien er i orden, kan selv en tur ned i baghaven blive til et helt eventyr.

Cyklens slagfaste pulverlakering gør den meget modstandsdygtig overfor skrammer, rust og vejrliget i almindelighed. Med lidt held holder cyklen endda til næste generation!

Den trehjulede Winter-cykels klassiske farve er naturligvis postkasserød. Men i dag fås cyklen faktisk i hele 5 flotte farver. Der er bl.a. en lyserød til den lille eventyr-prinsesse, og en blå til den virkelig seje dreng.

Vi anbefaler denne cykel til børn fra 1-4 år. Og den giver et fremragende udgangspunkt for en cykelglæde, der forhåbentlig holder hele livet!!