Før DKK 9.299,00
DKK 7.999,00
SparDKK 1.300,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Super fin hardtail-MTB til prisen
2. RockShosx Judy luftforgaffel
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Med den nye Rockhopper Elite tager vi lige et spring op ad stigen, i forhold til Rockhopper Comp, hvad angår komponenter. Lad os kigge nærmere på denne super seje hardtail-MTB.

Rammen er fremstillet i A1 Premium Aluminium. Den indvendige kabelføring beskytter kablerne mod skader. Og der er endvidere udskifteligt geardrop. Dvs., at hvis dit geardrop bliver beskadige, i forbindelse med et styrt, eller på anden måde, kan du nøjes med at udskifte geardroppet, i stedet for at være tvunget til at kassere hele rammen.

Også forgaflen er et trin mere avanceret end på Comp-modellen. På Rockhopper Elite finder du nemlig en RockShox Judy luftforgaffel. Vandringen er størrelsesspecifik, enten 80, 90eller 100 mm.

I forhold til en fjederforgaffel sparer en luftforgaffel vægt. Og desuden har luftforgaflen den fordel, at du let kan justere den efter dine personlige behov. Det er, ganske enkelt, et spørgsmål om, hvor hårdt, du pumper forgaflen.

En 1x11-speed Shimano Deore geargruppe giver dig masser af gearområde at arbejde med. Samtidig er det en meget brugervenlig gruppe, fordi der kun er en enkelt gearvælger at holde styr på.

De hydrauliske skivebremser er de velkendte Shimano BR-MT200, som mange forskellige cykelproducenter bruger til deres cykler. Disse bremser er bomstærke, og behovet for vedligeholdelse er minimalt.
Specialized Rockhopper Elite er en utroligt stærk og velkørende MTB, som kan begå sig, både i skoven og på asfalt.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: